ISO 22000 (استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی)ISO 22000

ISO 22000 (استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی)

سری استانداردهای ISO 22000 به وسیله کمیته فنی محصولات غذایی سازمان بین المللی استاندارد ISO/TC 34 با همکاری کارشناسان FAO و WHO با توجه به ضرورت ایجاد یک سیستم مدیریت ایمنی جهانی برای مواد غذایی و صنایع وابسته تدوین شد و در اول سپتامبر ۲۰۰۵ برای اجرا ابلاغ شد.کنترل کافی و مناسب در طول زنجیره غذایی امری ضروری بنظر می‌رسد چرا که در هر مرحله از زنجیره غذایی ممکن است مخاطرات ایمنی غذا رخ دهد. لذا رسیدن به ایمنی غذا بایستی با تلاش همه گیر طرفهای زنجیره غذا صورت پذیرد.استاندارد ISO 22000 سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ابزاری برای مدیریت ریسک محسوب می شود که منحصرا برای اطمینان یافتن صنایع غذایی از ایمنی محصولاتشان طراحی شده است.استاندارد ISO 22000، استانداردی پایه ای است که به سازمانها و شرکت ها این امکان را می دهد که ریسک های مربوطه را شناخته و آنها را به طور اثر بخش از نظر ایمنی و صرفه اقتصادی مدیریت کنند.این استاندارد رویکردی سیستماتیک در اختیارتان قرار می دهد که کلیه جنبه های زنجیره غذا، از خرید مواد خام تا مصرف نهایی در رستوران، تهیه غذا، تولید تجهیزات، ماشین آلات و مواد شیمیایی، و بخش خدمات نظیر کنترل آفات، شستشو، حمل و نقل و تدارکات را تحت پوشش قرار می دهد.استاندارد ISO 22000 می تواند در تمامی سازمان ها و شرکت هایی که به طور مستقیم و غیر مستقیم در زنجیره غذایی دخیل هستنـد، مورد استفاده قرار گیرد. این استاندارد به شما امکان ارزیابی و نشان دادن مطابقت محصول در رابطه با ایمنی مواد غذایی و کنترل خطرهای مرتبط با ایمنی مواد غذایی را میسر می سازد.
بکارگیری این استاندارد به سازمانهایی که در رده‌های مختلف زنجیره غذایی قرار دارند کمک می‌کند که بتوانند مخاطرات موجود در سیستم خود را شناسایی و کنترل نمایند.استاندارد ISO 22000 مجموعه ترکیبی موثری را جهت حصول اطمینان از ایمنی غذا در طول زنجیره غذایی ایجاد می‌نماید که عناصر کلیدی آنها شامل ارتباط متقابل، سیستم مدیریت، برنامه‌های پیشنهادی و اصول HACCP می‌باشد.

هم‌اکنون ثبت‌نام کنیدانتخاب گواهینامه آموزشی مشاوره رایگانبا شما تماس خواهیم گرفت
  • نحوه برگزاریمجازی
  • مدت برگزاری30 ساعت
  • گواهینامه ملّی رایگاندارد
  • گواهینامه بین‌المللیدارد
  • کتب الکترونیکدارد
  • فیلم آموزشیندارد
  • نوع فایل‌های آموزشیPDF
  • مدرس دورهگروه اساتید مهندسی صنایع و مدیریت
  • شهریه دوره95,000 تومان

این دوره را به اشتراک گذارید

ویژگی دوره‌های آموزشیپس از ثبت نام در دوره های آموزشی موارد زیر را دریافت خواهید کرد

  • بسته آموزشی دریافت بسته جامع دوره آموزشی

  • گواهینامه‌های رایگان صدور گواهینامه‌های دو زبانه به صورت رایگان

  • گواهینامه‌های بین‌المللی امکان صدور گواهینامه‌های ترجمه و بین‌المللی

  • استعلام آنلاین و مکتوب امکان استعلام آنلاین و مکتوب کلیه مدارک صادر شده

سرفصل دوره آموزشی

  • آشنایی با استاندارد سیستم های مدیریتی ایمنی مواد غذایی
  • تاریخچه استاندارد سیستم های مدیریتی ایمنی مواد غذایی
  • مراحل بکارگیری سیستم های مدیریتی ایمنی مواد غذایی
  • اهداف سیستم های مدیریتی ایمنی مواد غذایی
  • مزایای سیستم های مدیریتی ایمنی مواد غذایی
  • نحوه تدوين خط مشي و اهداف
  • نحوه ارزيابي خطرات
  • نحوه بهبود

گواهینامه‌های ملّی دوره

  • گواهینامه دو زبانه خانه آموزش‌های مجازی (فارسی و لاتین)

  • ترجمه رسمی گواهینامه مرکز با مهر وزارت امور خارجه و مهر دادگستری

  • ترجمه رسمی گواهینامه مرکز با مهر دادگستری

گواهینامه‌های بین‌المللی

  • گواهینامه مرجع صدور بین المللی EIQM ایران-انگلیس

  • گواهینامه مرجع صدور بین المللی DNW ایران-انگلیس

انتخاب گواهینامه‌های آموزشی

شما می‌توانید یک یا چند گواهینامه برای دوره آموزشی دریافت کنید. گواهینامه دو زبانه مرکز، رایگان صادر می‌گردد.

عضو کانال تلگرامی خانه آموزش‌های مجازی شویدساده‌ترین راه برای اطلاع از آخرین دوره‌های آموزشی و تخفیفات ویژه

عضویت در کانال

دوره های زیر نیز به شما پیشنهاد می شود